Mobilegap

Digitális projektek megvalósítása

Cégünk digitális projektek teljeskörű megvalósításával foglalkozik, kezdődően az igények felmérésétől, fejlesztésig, tesztelésig és üzemeltetésig. Az előkészítési fázisban a felmerült igényekre szakértő csapatunk megvalósítási alternatívákat kínál ügyfelei számára ötvözve az egyes technológiákat, felhő alapú, IoT, webes, vagy akár mobilAPP fejlesztés terén.

Az üzleti igényeket részletesen, kellő pontossággal és a jövőbeli formálhatóság figyelembe vételével fogalmazzuk meg, ezáltal egy olyan megoldásra törekedve, mely a valós igényeket elégíti ki, ugyanakkor az tetszőlegesen továbbfejleszthető, bővíthető.

Részletes projekt terv alapján törekszünk arra, hogy a leszállítandó megoldást időkereten és költségkereten belül, megfelelő minőségben adjuk át a megrendelőnek. Csapatunk a projekt jellegének megfelelő agilis, vízesés vagy iteratív módszertant alkalmazza a leghatékonyabb munkavégzés érdekében. Kiemelten fontos számunkra a Digitális projektcsapat, mely szakmailag képzett és motivált.

A teszteléssel biztosítjuk azt, hogy a megfogalmazott üzleti igényeknek megfelelően lett megvalósítva a termék és a kritikus hibák még korai fázisban ki legyenek javítva. Otthonosan mozgunk a tesztelési stratégia megalkotásában, teszttervezésben. Feladatunknak tartjuk a felhasználók támogatását és oktatásukat is.

A termék leszállítás után nem szűnnek meg feladataink, ugyanis hosszú távú rendszertámogatási, karbantartási feladatokat látunk el szinten tartva a rendszerstabilitást és az ügyfeleink elégedettségét.