Mobilegap

Rólunk

Amit kínálunk

A mobil – és vezetékes távközlési szereplők, valamint hálózatos és IT rendszer-beszállítóik számára kínálunk kompetens és rugalmas erőforrásgazdálkodásra épített teljeskörű menedzselt szolgáltatásokat. A Projektjeink sikere a sok éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk operátoroknál és gyártóknál szerzett tudásában, az egyedileg kialakított, teljes projekt menedzsmenttel támogatott megvalósítási folyamatainknak köszönhető dinamizmusban rejlik.
Mivel a hazai és nemzetközi Információ és Kommunikáció Technológia rohamosan fejlődik, és egyre több vállalat használ többféle infokommunikációs rendszert, a technológiai konvergenciák megértésével, a távközlési szegmensben elsajátított tudás és tapasztalat igénybevétele mellett Ügyfeleink részéről felmerült a teljes digitális transzformációt támogató Okos rendszerek hálózatba szervezésének igénye és az így kialakult rendszerek támogatása. A MobileGap tapasztalattal és szakértelemmel áll ügyfelei rendelkezésére az infokommunikációs szolgáltatások terén, hogy minden esetben az ügyfelek valós igényei alapján személyre szabott megoldásokat kínálhasson, legyen szó IT vagy Cloud rendszerek, IoT és M2M megoldások fejlesztéséről, megvalósításáról és támogatásáról. Az így kialakított teljes ICT-képesség egyedülálló kompozíciójú a hazai piacon.

Mobilegap rövid története

A Mobilegap alapítói és Senior szakértői olyan távközlési mérnökök, akik mind hazai, mind pedig nemzetközi szolgáltatók nagyvolumenű fejlesztési vagy modernizációs programjaiban is részt vettek. Ezek során gyűjtött szakmai és projektviteli tapasztalatok, az összehangolt szakmai együttműködés és a folyamatos képzéseken kapott, egymásra épülő tudástár ad erős alapot a projekt-Csapatainknak a pontos, feladatspecifikáció szerint történő műszaki megvalósításhoz. Az értékeink megtartása és fejlesztése szempontjából fontosnak érezzük a junior szakértői képzést, amely friss diplomás és technikus kollégák elméleti és gyakorlati oktatásával kínál lehetőséget pályakezdők számára is.

Cégünk dinamikus növekedése jól reprezentálja, hogy a hazai piac aktív szereplőjévé válhattunk, köszönhetően Partnereink bizalmának és a hatékony, professzionális működésünknek.

Menedzsment bemutatása

Find your gaps - Jump with us! Távközlési szolgáltatások IoT megoldások.

Király Levente

Alapító / Vezérigazgató

Távközlési szolgáltatások IoT megoldások

Bujtás Szilárd

Alapító / Műszaki igazgató

Távközlési szolgáltatások IoT megoldások

Kovács László

Üzemeltetési és üzlettámogatási igazgató

Víziónk

A konvergens távközlési és információs rendszerek képességeinek teljeskörű kiaknázása olyan Ügyfélre szabott szolgáltatások üzleti és műszaki tervezésével, integrációjával és támogatásával, amelyek elérhetővé teszik a digitális átállás kínálta lehetőségeket mind a Nagyvállalatok, mind pedig a KKV-k vagy a lakossági Ügyfelek számára.