Mobilegap

Rólunk

Mobilegap rövid története

A Mobilegap alapítói és Senior szakértői olyan távközlési mérnökök, akik mind hazai, mind pedig nemzetközi szolgáltatók nagyvolumenű fejlesztési vagy modernizációs programjaiban is részt vettek. Ezek során gyűjtött szakmai és projektviteli tapasztalatok, az összehangolt szakmai együttműködés és a folyamatos képzéseken kapott, egymásra épülő tudástár ad erős alapot a projekt-Csapatainknak a pontos, feladatspecifikáció szerint történő műszaki megvalósításhoz. Az értékeink megtartása és fejlesztése szempontjából fontosnak érezzük a junior szakértői képzést, amely friss diplomás és technikus kollégák elméleti és gyakorlati oktatásával kínál lehetőséget pályakezdők számára is.

Amit kínálunk

A mobil – és vezetékes távközlési szereplők, valamint hálózatos és IT rendszer-beszállítóik számára kínálunk kompetens és rugalmas erőforrásgazdálkodásra épített teljeskörű menedzselt szolgáltatásokat. A Projektjeink sikere a sok éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk operátoroknál és gyártóknál szerzett tudásában, az egyedileg kialakított, teljes projekt menedzsmenttel támogatott megvalósítási folyamatainknak köszönhető dinamizmusban rejlik.
A technológiai konvergenciák megértésével, a távközlési szegmensben elsajátított tudás és tapasztalat igénybevétele mellett Ügyfeleink részéről felmerült a teljes digitális transzformációt támogató Okos rendszerek hálózatba szervezésének igénye és az így kialakult rendszerek támogatása. Az ICT megoldások lefedésére létrehoztuk az IT és Cloud rendszerek, az IoT és M2M megoldások fejlesztési és támogatási kompetenciáját a Mobilegap telekommunikációs integrátori és támogatói szervezetéhez illesztve. Az így kialakított teljes ICT-képesség egyedülálló kompozíciójú a hazai piacon.

Cégünk dinamikus növekedése jól reprezentálja, hogy a hazai piac aktív szereplőjévé válhattunk, köszönhetően Partnereink bizalmának és a hatékony, professzionális működésünknek.

Menedzsment bemutatása

Király Levente

Alapító / Vezérigazgató

Bujtás Szilárd

Alapító / Műszaki igazgató

Almási Csaba

Stratégiai és üzletfejlesztési igazgató

Kovács László

Üzemeltetési és üzlettámogatási igazgató

Werner István

Fejlesztési igazgató

Víziónk

A konvergens távközlési és információs rendszerek képességeinek teljeskörű kiaknázása olyan Ügyfélre szabott szolgáltatások üzleti és műszaki tervezésével, integrációjával és támogatásával, amelyek elérhetővé teszik a digitális átállás kínálta lehetőségeket mind a Nagyvállalatok, mind pedig a KKV-k vagy a lakossági Ügyfelek számára.